Donatie ontvangen van frisdrank producent Riedel

Donatie ontvangen van de frisdrank producent Riedel uit Ede2

Donatie ontvangen van frisdrank producent Riedel

11-06-2024

De Computerbank Lochem heeft recentelijk een schitterende donatie ontvangen van de frisdrank producent Riedel uit Ede.

Donatie ontvangen van de frisdrank producent Riedel uit Ede

De Computerbank Lochem heeft recentelijk een schitterende donatie ontvangen van de frisdrank producent Riedel uit Ede. Deze schenking, bestaat uit diverse ICT-apparatuur zoals schermen, laptops, tassen en andere hardware.

Met deze apparatuur kan de Computerbank Lochem nog beter inspelen op de behoeften van mensen die afhankelijk zijn van tweedehands en betaalbare technologie. De gedoneerde laptops en schermen zullen direct ten goede komen aan gezinnen en individuen die anders mogelijk geen toegang zouden hebben tot dergelijke middelen.

Riedel, bekend om zijn kwaliteitsvolle frisdranken, toont hiermee zijn betrokkenheid bij de samenleving. Deze bijdrage zal de mensen in staat stellen om beter deel te nemen aan de hedendaagse digitale wereld.

Vorige week mochten we aan de mevrouw op de foto deze schitterende laptop aanbieden. Mevrouw helpt al enkele jaren mensen bij het invullen van formulieren van instanties of andere correspondentie. Tot heden gebeurde dat met een erg trage laptop dus je kunt je voorstellen hoe blij ze is nu dit met zo’n mooie Fujitsu computer kan gaan gebeuren

Webdesign: SYGIT.NL | All rights reserved.