Repair Club Lochem Reparatie website

Repairclub Lochem is gestart op 18 juli 2013. Inmiddels bestaan we 10 jaar, hebben we honderden apparaten van de afvalberg gered en heel veel fijne reacties van tevreden klanten mogen ontvangen.

Repairclub Lochem

3 keer per week dinsdag, donderdag en zaterdag van 13:30 tot 16:00 uur zijn we geopend in onze eigen ruimte in het Stadshuus voor het brengen en ophalen van te repareren en gerepareerde apparaten.

Dit alles is mogelijk door de inzet van een groep kundige en enthousiaste vrijwilligers. Repairclub Lochem repareert aangeboden apparaten op verantwoorde wijze. Wanneer iets niet meer veilig blijkt of niet meer op originele wijze kan functioneren dan wordt er niet gerepareerd en op verzoek door ons gescheiden afgevoerd. 

Repairclub Lochem

Repairclub Lochem is voor iedereen die duurzaam met het milieu om wil gaan. Mensen die hun apparaat een tweede kans gunnen zijn bij ons welkom.

Repairclub Lochem wordt niet gesubsidieerd en heeft bestaansrecht door middel van de donaties van sponsors en de vrije giften die mensen ons na een reparatie geven.

Hoe word ik vriend van Repairclub Lochem

Ga naar ‘Contact’ / ‘word vriend’ om ons te steunen.

Webdesign: SYGIT.NL | All rights reserved.